Hajópincér
iskola

Viki

Túl az első "kis" utazáson .... 2016.május 29-től 2016 november 15-ig tartott az első kaland.

Viki vagyok és a székesfehérvári Hajópincér Iskolából indultam el felfedezni a világot. Az, hogy mindezt hajóval tegyem meg egy hirtelen ötletből indult. Túl vagyok már az első szerződésemen és összességében csak pozitívan tudok róla beszélni. Az első 1 hónap nem volt olyan egyszerű a nyelv miatt elsősorban és hozzá kellett szokni ehhez a feje tetejére állított világhoz. A hajómon 1000 fős a személyzet és minden nap kivétel nélkül dolgozunk kb. 8-10 órákat, de ha már ott vagy, "kis túlzással" meg sem kottyan :)

Teljesen más világ, de nagyon jó és persze a sok munka ellenére van időd minden kikötőben kimenni és körülnézni. Vannak szórrakozási lehetőségek is a hajón, például személyzeti bár, napozó terasz, medence, konditerem és rengeteg programot is szerveznek nekünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyitott és pozitív szemléletű. Ha szeretnél eljutni a világ különböző helyeire és szeretnél megismeri más kulturákat és embereket, akkor hajóznod kell! :)

Hajrá MINDENKINEK, ha valamit igazán akarsz, nincs akadály! Én pedig hamarosan megkezdem a második szerződésmet, amit rögtön egy 4 hónapos világkörüli hajózással indítok :) Már alig várom, hogy kezdjem a következő kalandot :)

Puszi Nektek és minden segítséget köszönök a Hajópincér Iskolának :) 


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46