Hajópincér
iskola

Új szakmákat és egy új életet választottam

Tamás vagyok és 2016 tavaszán iratkoztam be a veszprémi Hajópincér Iskolába. Pincér és sommelier képzéseken vettem részt, de a szakmai tanfolyamok mellett a német nyelvet is újra kezdtem tanulni. Az volt a célom, hogy minél szélesebb tudással rendelkezzek. A képzések előtt teljesen más területen tevékenykedtem.

A vendéglátáshoz semmi közöm nem volt korábban. Az iskolában nagyon jól éreztem magam. A szakmai órák Andival és Robival fantasztikus hangulatban teltek, hiszen a tananyag mellett mindig kaptam információkat  az interjúkról és a külföldi munkavállalásról is. És persze bátorítottak folyamatosan. A német órákon is szuper volt a hangulat. A rengeteg tanulnivaló mellett sokat nevettünk, jó csapatunk volt. Nagyon szerettem még a sommelier képzést is Krisztiánnal. Mindent megtanultunk a borokról. A szőlőműveléstől egészen a borkóstolásig tényleg minden információt átadott nekünk és nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is. 

A jó oktatás mellett szorgalmas voltam, sokat tanultam, így szerencsére sikeresen vizsgáztam. Azt követően pedig szintén az iskola segítségével elkezdtem doglozni egy balatonfüredi étteremben. Az egész nyarat ott töltöttem. Felkerült az i-re a pont, hiszen az eddig tanultakat élesben használtam már. Nagyon megszerettem a vendéglátást. A kemény balatoni szezon után egy veszprémi étteremben dolgoztam, majd elindult a külföldi karrier is. Németországban és Svájcban is volt lehetőségem kipróbálni magam.

Most pedig túl vagyok egy sikeres interjún óceánjáró hajóra, így hamarosan ismét útra kelek, hogy mégjobban megismerjem a világot :) 

Számomra erős alappillért nyújtott az iskola a nagybetűs életemhez. Utazás közben nem csak a világ nyílik ki számodra, hanem a látásmódod is. Megtanulod értékelni azt, amid van és átalakul az értékrended. Rájössz, hogy mi is az, ami igazán fontos az életedben és kik a barátaid, kikre számíthatsz igazán.       

Nagyon szerencsésnek érzem magam! Köszönöm a családomnak a támogatást és az iskolának, hogy új szakmákat és ezáltal egy új életet kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek! :)


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46