Pincér tanfolyam

Most olcsóbb: 109 000 Ft 129 000 Ft

Az akció időtartama: 2024. június 02. - 2024. június 23.

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Pincér tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Pincér tanfolyam : 109 000 Ft 129 000 Ft

Pincér tanfolyam Akció!

Jelentkezz!

Pincér tanfolyam most 129.000 Ft helyett csak 109.000 Ft!

TANULD MEG A PINCÉR SZAKMÁT, biztosítsd be a jövődet!

Miért mondjuk ezt? Amikor jelentkezel egy képzésre, még nem tudod pontosan, hogy mennyire fog tetszeni, el tudsz-e helyezkedni, tudsz-e jól keresni vele, van-e igény arra a szakmára, jó leszel-e benne?

Sokszor nem megfelelő a választás, hiszen a legtöbben olyan szakmákat tanulnak, amelyek trendi, jól hangzó nevek mögé bújtatva igen csábítónak tűnnek. A divat diktálja manapság azt is, mit tanulj, mitől leszel ultra gazdag, hiszen ha másoknak sikerült pl. menő vállalkozást nyitni, az neked is sikerülhet. Te is megnyithatod az ezredik műkörmös, vagy fodrász szalont, te lehetsz az év programozója, vagy éppen a legzseniálisabb pénzügyi tanácsadó.

Ezek szépen hangzó ígéretek, de közel sem biztos, hogy így alakulhat, sőt minél többen vannak egy bizonyos szakmában, annál nehezebb lesz érvényesülni.

Mi a pincér tanfolyammal nem a divatirányzatoknak megfelelő oktatást szeretnénk nyújtani, hanem ennél sokkal többet. Olyan szakmai tudást adunk a jelentkezőknek, amellyel egyszerűen nem tudnak hibázni!
Szeretnéd tudni miért nem?
Valóban nem egy 21. századi új trendi szakmáról beszélünk. De! El tudod képzelni, hogy nincsenek éttermek, hotelek, bárok, kávézók, szórakozóhelyek? Ugye nem! Mi sem, éppen ezért állítjuk, hogy ezekre a szakmákra az idők végezetéig szükség lesz. Mint ahogy az is igaz, hogy ez nem magyar sajátosság, hanem bárhol élsz, bárhova utazol, ott is ugyanez a helyzet, ott is lesz!

TANULJ Te is a legjobb helyen, a legkedvezőbb áron!

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek felszolgáló végzettséggel és nem szeretnének nyelvet tanulni vagy rendelkeznek egy kommunikatív nyelvtudással és szeretnék elsajátítani a felszolgáló szakmát, gyorsan és egyéni oktatási rendszerben.

Még több pénzt szeretnél keresni?

Végezd el a szakmai képzés mellett a nyelvi tanfolyamot is, hiszen így külföldön is tudsz munkát vállalni. Egy luxushajón a kezdőfizetés 650.000 Ft és néhány hónap múlva már 800.000 Ft-ot is kerehetsz. Ha egyben végzed el a két tanfolyamot, most 49.000 Ft-ot tudsz spórolni! Érdekel?

ÉLETHŰ OKTATÁSI
KÖRNYEZET

100%-OS
MUNKAGARANCIA

NEMZETKÖZI
BIZONYÍTVÁNY

TANFOLYAM INFORMÁCIÓK

  • Képzés díja: 109 000 Ft 129 000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2024. június 30.
  • Képzés óraszám: 50 tanóra
  • Képzés ütemezése: 4x45 perc/alkalom (2 alkalom/hét)
  • Tanfolyam tematika: Itt olvashatod
JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Pincér tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Pincér tanfolyam : 109 000 Ft 129 000 Ft

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46