Pincér + Barista tanfolyam

Most olcsóbb: 184 000 Ft 218 000 Ft

Az akció időtartama: 2024. június 30. - 2024. július 28.

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Pincér + Barista tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Pincér + Barista tanfolyam: 184 000 Ft 218 000 Ft

Pincér + Barista tanfolyam AKCIÓ

Szeretnél igazán jól járni? Jelentkezz Pincér és Barista tanfolyamra, mert a 2 tanfolyam együtt csak 184.000 Ft 218.000 Ft helyett.

Legyél még jobb szakember!

Jelentkezz MOST!

Pincér tanfolyam online elméleti tananyaggal!

Tanulj kényelmesen otthonodból!

Pincér képzésünk elméleti tananyagát online kapod meg, csak a gyakorlati oktatásra kell bejönnöd!

Az utóbbi időben az a tapasztalat, hogy minden és mindenki az online világ felé tart. Ma már rengeteg féle képzést el lehet végezni így, olyanokat is, amiről azt gondolod, hogy nem. Talán a gyorsuló világ az oka, talán a tanulni vágyók időhiánya, talán a környezetvédelem, vagy egyszerűen csak az elkényelmesedésünk. Bármi legyen is az ok, lássuk be, otthon, saját környezetünkben sokkal jobban érezzük magunkat, nem mondja meg senki mikor üljünk le tanulni, nem kell alkalmazkodnunk mások időbeosztásához, nem kell pontosan odaérnünk sehova. Ez azért jól hangzik, nem? :-)

A pincér tanfolyam 100 % gyakorlati órákkal! Az összes elméleti tananyagot online kapod meg, akkor tanulsz, amikor szeretnél!

Az elméleti részt otthon kell megtanulnod, de mivel ez egy gyakorlati szakma, természetesen a gyakorlati órákon személyesen kell részt venned, ugyanannyi óraszámban. Leegyszerűsítve, amikor gyakorlati órára jössz, akkor már elméletben tudod azt, amit gyakorlatban megtanítunk Neked. Nem húzzuk az időt felesleges fecsegéssel! J

Minden gyakorlati óra elején modul vizsgát teszel, ez sokat fog segíteni, hiszen a vizsgára így könnyebben fel tudsz készülni.

Barista tanfolyam

Gyere és tanuld meg a szakmát néhány hét alatt, igazi kávéházi körülmények között! Imádni fogod a barista tanfolyamot, mert szórakozva fogsz tanulni, ráadásul minden elkészített kávét elfogyaszthatsz!Szeretnél külföldön dolgozni nagyon jó fizetésért? Az ország legjobb szakemberei fognak tanítani, sikeres vizsga után pedig olyan külföldi munkalehetőséget ajánlunk, amivel jól kereshetsz.Miért érdemes nálunk tanulni?

Olvasd el itt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt jelentkezel a tanfolyamra »

Miért ne hagyd ki a jelentkezést?

Szeretnéd megtanulni a profi kávékészítést? Ezen a tanfolyamon mindent kipróbálhatsz: a valódi kávéházi italok készítésétől a kávéőrlésig, hagyományos és modern eszközökkel. Ismerd meg a világ híres kávéfajtáit, kávégépeit, darálóit, a barista szakma alapjait: a barista-filozófiát, munkáját, lehetőségeit a vendéglátásban itthon és külföldön.

A barista tanfolyam nagyobb arányban gyakorlatból áll, melynek során lehetőséged van kávé italok készítésére (cappuccino, latte, ristretto, melange, machiato), alapöntések elsajátítására (öntött és rajzolt alap minták).

100% munkagarancia

Nem kell pazarolni az idődet a munkakereséssel, hiszen mindenben segítünk a pincér tanfolyam után. Tudtad, hogy a pincér hiányszakma? Partnereink segítségével garantáltan munkát adunk Neked a tanfolyam sikeres elvégzése után.

ÉLETHŰ OKTATÁSI
KÖRNYEZET

100%-OS
MUNKAGARANCIA

NEMZETKÖZI
BIZONYÍTVÁNY

TANFOLYAM INFORMÁCIÓK

  • Képzés díja: 184 000 Ft 218 000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2024. július 30.
  • Képzés óraszám: 74
  • Képzés ütemezése: 4x45 perc/alkalom (2 alkalom/hét)
  • Tanfolyam tematika: Itt olvashatod
JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Pincér + Barista tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Pincér + Barista tanfolyam: 184 000 Ft 218 000 Ft

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46