Hajópincér
iskola

Szalay-Varga Viktória

Szalay-Varga Viktória vagyok a Hajópincér- és Best-Mixer Iskola munkatársa. Már gyermekként is vonzott a vendéglátás. Sokszor játszottam azt, hogy éppen pincér vagyok és kiszolgálom a családtagjaimat.

Tudtam, hogy a későbbiekben is ezen a területen fogok maradni és így is lett. A középiskola után turizmus-vendéglátás szakon tanultam a főiskolán, de nagyon szerettem volna külföldön dolgozni. 2006-ban találkoztam a Hajópincér Iskolával először és most már tudom, hogy nem utoljára. Nagyon tetszett és úgy döntöttem, beiratkozom egy tanfolyamra. Már akkor a koktélok és kávék szerelmese voltam. Sikeresen levizsgáztam és hirtelen megfordult velem a világ. Azonnal elhelyeztek óceánjáró hajóra dolgozni.

Először bárban, főleg bartenderként és baristaként dolgoztam. Imádtam, hiszen a sok munka ellenére beutaztam szinte az egész világot. 2 év után úgy döntöttem, jelentkezem egy másik hajótársasághoz. Szerencsére felvettek, így újabb csodálatos 3 év következett óceánokon és tengereken, de immár pincérként, majd főpincérként dolgoztam a hajó legjobb éttermeiben. Mikor ismét váltani szerettem volna, már főleg Magyarországon keresgéltem. Akkor kaptam lehetőséget megint a Hajópincér Iskolától, hogy oktatóként dolgozzak.

Most már több éve segítem a Hajópincér hallgatók felkészülését és nagyon élvezem a munkám. Igazán hálás vagyok, hogy itt dolgozhatok, hiszen nap, mint nap rengeteg sikertörténet részese lehetek. Látom, hogy azok a jelentkezők, akik a Hajópincér és a Best-Mixer Iskolát választják, majd szorgalmasan tanulnak, sikeresen vizsgáznak, tényleg elérik a céljaikat, mint ahogy annak idején nekem is sikerült.
Szóval hajrá fiatalok, irány a nagy kaland!

Üdvözlettel:
Szalay-Varga Viktória    


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46