Hajópincér
iskola

Szabó Zsuzsanna Sára

Angol nyelv és irodalom szakos mesterdiplomámat és kommunikáció szakos mesterdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Angol felsőfokú állami nyelvvizsgával és francia középfokú állami nyelvvizsgával rendelkezem. CELTA (Certificate of English Language Teaching for Adults) végzettségemet Kanadában vehettem át a Global Village Calgary tanárképző központjában.

A két éves kanadai tartózkodás után hazatérve kezdtem itthon is angolt tanítani, így kilencedik éve dolgozom felnőttoktatási területen. Privát nyelviskolában angol nyelvtanárként a kezdőtől felsőfokig minden szinten tanítottam csoportos, illetve privát nyelvórák és nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamok keretében. Kanadában, Malajziában és Magyarországon is tartottam angol nyelvtanfolyamokat frissen bevándoroltak és letelepedettek részére.

Jelenleg az Hajópincér/Bestmixer budapesti iskolájában készítek elő és bonyolítok le szakmai angol nyelvtanfolyamokat és vizsgákat.

Korábbi munkáim során számos alkalommal láttam el fordítói és tolmács, illetve rendezvényszervezői és koordinációs feladatokat is. Szeretek csapatban dolgozni, a nyelvtanítást pedig hivatásomnak tekintem. Kihívást találok abban, hogy a különféle tanulói igényekre szabva megtaláljam a megfelelő módszereket és eszközöket annak érdekében, hogy használható, praktikus nyelvtudást adjunk a tanulóink kezébe.


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46