Hajópincér
iskola

Soós Bence

1984-ben születtem Budapesten. Tanúsítványaimat a Váci utcai Ének és Zene tagozatos iskolában kezdtem, majd a „nagy kérdés” után, mi leszek, ha nagy leszek, a kereskedelem mellett döntöttem.  Az iskola ahol tanultam annyira tetszett, hogy a külkereskedelmi végzettségemmel egy percet sem dolgoztam a szakmámban, helyette a már képbekerült vendéglátás irányába kacsintgattam.

A szakma csínját-bínját utóképzéseken, a nálam idősebb, segítő és nevelő kollégáktól tanultam, de a legjobb tanárom maga az élet volt!

Így cseppentem bele a barista világba. Egy olyan szakmán belüli világba, ami az egyéniségemhez a legközelebb áll, és amivel a legjobban kifejezhetem önmagam.

Az iskolák csak útmutatók, de a sikereimet önállóan értem el.  A nálam ügyesebbektől lestem el a különböző fortélyokat.

Hosszas helyezkedés, sikeres és sikertelen próbálkozások után a befektetett idő és munka megtérülni látszik azzal, hogy a Best- Mixernél és a Hajópincérnél dolgozhatok oktatóként. Ezzel átadhatom a tudásom egy részét a tanulni vágyóknak.

Ajánlom mindazoknak - legyen vendéglátós vagy sem -, akik a lehetőséget megragadva szenvedélyes kávékészítőkké, fogyasztókká kívánnak válni.

Szeretnék a kreatív oldalukat kamatoztatva többet adni és alkotni.

Üdvözlettel:
Soós Bence
barista oktató


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46