Hajópincér
iskola

Pataky Andrea

A vendéglátás már 15 éves korom óta része az életemnek. 20 évesen döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam külföldön is.

Atlantába repültem, ahol egy vidámpark gyorséttermében dolgoztam pultosként, mellette éjszakánként egy belvárosi szórakozóhelyen pultos / felszolgálóként. Itt szereztem igazán sok tapasztalatot és megismerkedtem a különbözõ koktélokkal is. Fél év után hazajöttem és elvégeztem egy felszolgáló-mixertanfolyamot.

Egy ideig Magyarországon dolgoztam felszolgálóként és mixerként, majd 2004-ben jelentkeztem egy 5 csillagos óceánjáró hajótársasághoz bárfelszolgáló pozícióba, ahová felvételt nyertem. Ezután 2 csodálatos hajós év következett. Kezdetben bárfelszolgálóként, majd bármixerként dolgoztam különbözõ luxushajókon. Nagyon sok érdekes emberrel találkoztam a világ különböző pontjairól, akiktől rengeteget tanultam és persze a mai napig barátnak mondhatom őket.

Ezen felül számos gyönyörű helyen jártam (USA, Karib térség, Mexico, Ázsia, Európa …stb.) és csodálatos élményekben volt részem. A pénzkeresés mellett pedig tovább bővíthettem szakmai tudásomat is.

Hazaérkezésem után sem hagytam abba a tanulást és beiratkoztam egy barista képzésre. Emellett folyamatosan törekszem ismereteim bõvítésére, melynek köszönhetően ma egy igazán színvonalas kávézó üzletvezetője lehetek, valamint leendő hajósoknak, mixereknek adhatom át az eddig megszerzett szakmai tudásomat az ország legnagyobb és legigényesebb iskolájában, melyet nemzetközi szinten is elismernek.

Úgy gondolom, szorgalmas, kitartó munkával mindenki elérheti a céljait, valóra válthatja az álmait!

Üdvözlettel: Pataky Andrea


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46