Hajópincér
iskola

Kiss László

Kiss László vagyok, 1978. január 23- án születtem. Az általános iskolai tanulmányaim befejeztével a középiskolai tanulmányaimat a Pécsi Kereskedelmi és Vendéglátó ipari Szakközép és Szakmunkásképző iskolában kezdtem meg felszolgáló szakon. 1995- ben végeztem. Vendéglótói pályámat, az akkortájt nyíló pécsi Cellárium étteremben kezdtem el felszolgálóként.

1997-ben kezdtem el az angol nyelv tanulását magántanárnál abból a megfontolásból, hogy bővítsem az idegen nyelvtudásomat.

1998-ban, volt Celláriumos kollégáim bátorítására, jelentkeztem egy 5*-os luxushajós állásra, ahol az előfelvételin megfeleltem. Ettől kezdve az angol nyel tanulására még több időt fordítottam.

1999- szeptemberében léptem fel első hajóm fedélzetére, asszisztens pincérként. Akkor még csak úgy gondoltam, hogy egy szerződést csinálok végig és kész. Olyannyira megtetszett ez az „életforma”, hogy további 5 szerződést töltöttem le a Crown, Sea, Golden, Sapphire princess fedélzetén. Az első két szerződésemben asszisztens felszolgálóként dolgoztam, majd a harmadik szerződésemtől felszolgálóként. Így elmondhatom magamról, hogy a 6 szerződés alatt sikerült bejárni majdnem az egész világot. Sok érdekes dolgot láttam, sok érdekes emberrel találkozhattam.

Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz a keménymunka mellett nem csak sok pénzt lehet keresni, hanem nemzetközi ételekkel, italokkal, borokkal lehet megismerkedni. Abban az estben, ha újra kezdhetném, az életemet nem változtatnák meg semmit sem.


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46