Hajópincér
iskola

Kinczler András

Kinczler András vagyok,a Koktél Műhely tulajdonosa. Elöszöris engedd meg,hogy bemutatkozzam Neked,röviden leírva pályafutásom eddigi fontosabb állomásait. 2003-ban kezdtem a vendéglátós szakmát,volt szerencsém azonnal a bárpultban kezdeni,kisebb rendezvényeken egy jóbarátomnak köszönhetően.Ekkor még csak kóstólgattam a koktélok világát,ezután elvégeztem egy bartender tanfolyamot Budapesten és ott kezdődött el a bartender szakma számomra igazán.

Budapesti bárok,balatoni szezonális munkák után 2010-ben döntöttem el,hogy Debrecenben megnyitom első koktélbáromat,a Cuba Bar-t,majd rá egy évre a Miami Cocktail Bar-t, Debrecen belvárosában. Mindkettő közel állt a szívemhez,de többre vágytam! Ezért 2013 év végén úgy döntöttem,hogy London felé veszem az irányt! Itt ismerkedtem meg a szakma minőségi oldalával. Volt szerencsém több bárban is dolgozni,ahol nagyon sokat tanultam,sikerült olyan praktikákat ellesnem,amik a jövőmre nézve hasznomra váltak. A bárok mellett egy rendezvényszervező cégnek köszönhetően meghívást kaptam több reprezentatív rendezvényre is (London,St Tropez). Szakmai szempontból életem legjobb döntése volt ez a két év,amit külföldön töltöttem.

Ezután született meg egy Magyarországi Rendezvényszervezéssel és Cocktail Szervízzel foglalkozó vállalkozás megalapításának ötlete. Így 2015 év végén hazatértem és létrehoztam a Koktél Műhely-t,amivel azóta is foglalkozom,ebben nagyon sok segítséget kapok Szabó Zoltán bartender kollégámtól,aki szinte a kezdetektől mellettem áll. Emellett bartender oktató vagyok a Best Mixer iskolában,zsűriként tevékenykedem bartender versenyeken (Monin,Angostura,Speed Mix Párbaj),illetve molekuláris mixológia bemutatókat tartok országszerte.

Célom,egy olyan extrát belevinni a rendezvények és az oktatás világába, amely a kevert italok készítésének legújabb trendjeit vonultatja fel,beleértve a molekuláris mixológiát is.
Ezen az úton szeretnék haladni, eltökélt szándékom a legjobb minőséget nyújtani rendezvényeimen és az oktatásokon. Remélem találkozunk!


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46