Hajópincér
iskola

Farkas Gábor

Farkas Gábor vagyok, a Best-Mixer iskola barista oktatója.  Az általános iskola után, úgy gondoltam, hogy a távközlés világa az a terület,amely számomra a legideálisabb lehet, így ezen az úton indultam el.

Hamar rájöttem, hogy mégsem ez az, ami nekem való, ennél több van bennem. Szerettem volna világot látni, dinamikusabb életet élni, kihívásokkal szembenézni, a lehető legtöbbet kihozni magamból. Váltottam és a vendéglátásban találtam meg mindezt. Pultosként kezdtem, vonzott a kávék és koktélok készítési technológiája, meg akartam tanulni mindent, ami ehhez kapcsolódik. Tudni szerettem volna, hogy mit? Miért? Mivel hozunk létre, hogyan lehetek a legjobb a szakmámban? Mi az a plusz, amitől egy kávé már lehet kávékülönlegesség és egy koktél lehet egyedi és közkedvelt.

13 évvel ezelőtt elvégeztem a mixer és barista képzést, majd szerencsét próbáltam külföldön ahol profiktól leshettem el a szakma legapróbb fortélyait és a Latte Art művészetét. Például Németországban a Kölni Dóm tövében egy igen közkedvelt bárban, ahol nem csak a szakmát és a nyelvet sajátítottam el, de a kereseti lehetőség is kiemelkedő volt.Későbbiek folyamán itthon helyezkedtem el, szakmai tudásommal ma is, Pécs egyik legkiemelkedőbb vendéglátó egységében dolgozom.

Most már elmondhatom, hogy láttam, tapasztaltam, sokat tanultam és egy percig sem bánom, hogy a vendéglátás mellett horgonyoztam le. Büszke vagyok mindenre, amit eddig elértem és motivál, hogy ma már oktatóként adhatom át a megszerzett tudásomat. Próbálom a lehető legjobb tudásom szerint átadni a kávékészítés, a koktélkeverés titkait, a hajópincérkedés alapjaités segíteni adiákjaimnak, hogy ők is elérjék álmaikat.


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46