Hajópincér
iskola

Csötönyi Zita

Nevem Csötönyi Zita, 1980-ban születtem. Az általános iskola befejezése után, tanulmányaimat a budapesti Jelky András Ruhaipari Technikumban folytattam. Akkoriban fiatal fejjel azt gondoltam, a legjobb választás volt, hiszen divattervezőként bejárhatom majd az egész világot. Mint minden fiatalnál, ez volt az álmodozások kora, és amint végeztem az iskolával, már egészen mást szerettem volna. A cél mindenképp külföld volt. Kisiskolás korom óta németet tanultam, de ez kevésnek bizonyult, ezért elkezdtem angolt tanulni, hogy ezáltal is bebiztosítsam magamnak azt, hogy helyt tudjak állni, bárhova is kerülök a világban.

2000-ben elvégeztem egy felsőfokú, Marketing-és Reklám manager képzést. Az iskola ideje alatt két évet egy szakmai egyesületnél, protokoll ügyintéző és rendezvényszervező pozícióban dolgoztam.  Ez a beosztás lehetővé tette, hogy mind belföldön, mind külföldön megrendezett konferenciákra eljuthassak. Tapasztalatot szerezhettem a nemzetközi protokollban, a rendezvények lebonyolításában, a vendégek kiszolgálásában, és nem utolsó sorban gyakorolhattam az angol nyelvet.

2003-ban úgy döntöttem kipróbálom magam külföldön, Angliába mentem, ahol elsődleges cél a nyelvtudásom tökéletesítése volt. A tanulás mellett éttermekben, kávézókban vállaltam munkát, ahol nemcsak pincérként, vendégek között segédkeztem, hanem ugyanúgy mosogatni, takarítani is kellett. Jó tapasztalat volt ez, az ember megtanul keményen magáért, és a céljaiért dolgozni.

2005-ben hazajöttem és jelentkeztem az Egri Eszterházy Károly Főiskola, Idegenforgalmi szakára. Hazajövetelem után nem volt egyszerű az elhelyezkedés, hiába a tapasztalat és a nyelvtudás. Sikerült ugyan egy rendezvény szervezéssel foglalkozó cégnél munkát vállalni, de tovább keresgéltem, hiszen mindenképp szerettem volna egy olyan helyen dolgozni, ahol hasznosnak találják a külföldi tapasztalatot és a jó nyelvtudást. 2007-ben csatlakoztam a Hajópincért,/Bestmixer iskolához, megtaláltam végre azt a helyet, ahol a mai napig azzal foglalkozom, hogy minden jelentkezőnek segítsek álmaik, céljaik elérésében.


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok