Hajópincér
iskola

Ismerj meg minket közelebbről

A Hajópincér Iskoláról

Az International Crew Ship Training Center egy speciális tanácsadó és oktatási központ, ami Magyarországon egyedüliként gondoskodik a jelentkezők képzéséről, felkészítéséről és kíséri végig őket az elhelyezkedésig. Cégünk független szervezetként több Hajótársaság és Hotel közvetítőjének partnereként és alügynökségként működik így évente közel 1500 munkahely közül választhatnak a jelentkezők.

Főként a vendéglátás különböző területeire képzünk szakembereket külföldi hajós cégek és szálloda láncok számára, de megtalálhatóak  a gyári illetve au-pair munkák!

A munkavállalás külföldön mindenki számára elérhető és képzéseink során mindenki elsajátíthatja a számára szükséges nyelvi és szakmai anyagot majd elméleti és gyakorlati tárgyakból vizsgát tesz a nemzetközi társaságok magyarországi képviselői előtt.

A vizsga specialitása hogy egyben állásinterjú is ezért a hallgatóinknak nem kell saját maguk számára munkáltatót keresni, hanem a sikeres vizsga után munkaajánlatot kaphatnak az ügynökségektől.  A vizsgát tett hallgatók karrier tanácsadásban részesülnek ezért mindenki a tudásának legmegfelelőbb állásajánlatok közül választhat.

Miért érdemes a Hajópincért választani?

  • Közép-Európában a legnagyobb társulás, több mint 10.000 végzett hallgató.
  • Magyarország minden megyeszékhelyén elérhetőek vagyunk.
  • A legjobb áron tudod a tanfolyamainkat igénybe venni
  • A régióban egyedülállóként, ingyenes és saját kiadású tankönyveinkkel oktatjuk hallgatóinkat.
  • A nálunk szerzett hivatalos képesítést bárhol használhatod.
  • Oktatóink nemzetközileg elismert vendéglátóipari szakemberek.
  • A képzéseink ideje alatt rendezvényeken szerezhetsz tapasztalatot és kereshetsz pénzt.

Ajánljuk képzéseinket mindazoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő nyelvtudással és szakmai képesítéssel, illetve azoknak a szakembereknek is, akik szeretnének külföldi munkát vállalni, de nincs meg a nyelvi képzettségük. Végezetül mindazoknak, akik szeretik a kalandokat és a kihívást, és úgy szeretnének milliókat keresni, hogy bejárják a világot.

Miért jó külföldön dolgozni?

Mert szorgalmas és kitartó munkával rövid idő alatt megteremtheted magadnak az anyagi függetlenséget és a biztos egzisztenciát! Referenciákat szerezhetsz amivel vezető pozíciókat tölthetsz be, fejlesztheted a nyelvtudásod, bejárhatod a világot és mindez csak egy pár hónapos tanfolyammal kezdődött... 

HÁZIREND LETÖLTÉSE
*A Hajópincér Iskola házirend szabályzata a látogatókra és a Hallgatókra egyaránt vonatkozik, illetve érintettek a szerződés aláírásával maradéktalanul elfogadják.

Tanulj itthon és dolgozz külföldön!

Nézd meg tanfolyamainkat is

 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46