Hajópincér + manager tanfolyam

A tanfolyam díja: 230 000 Ft

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Hajópincér + manager tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Hajópincér + manager tanfolyam: 230 000 Ft

2 teljes tanfolyam 1 áráért!

Megtanulod a PINCÉR szakmát Magyarország legjobb oktatóitól, élethű oktatási környezetben, mindösszesen 2 hónap alatt.

Tudtad, hogy a vendéglátásban munkaerőhiány van itthon és külföldön is? Végezd el képzésünket akár néhány hét alatt és legyél Te is éttermi szakértő.

Nincs meg a nyelvtudásod? Nem probléma, megtanítunk angolul vagy nmetül, és felkészítünk minden váratlan helyzetre. Emeld magad a következő szintre, és keress havonta 450-950.000 Ft-ot. Nemzetközi bizonyítványunkkal külföldön is bárhol vállalhatsz munkát!

+ INGYEN képzés!

Jelentkezz a nyári tanfolyamra és zsebeld be a 114.000 Ft kedvezményt! 230.000 Ft helyett CSAK 118.000 Ft a Hajópincér + Manager tanfolyam!

Szeretnél vezetői képesítést szerezni? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad! Managerként a bárok, éttermek, kávéházak felelősségteljes irányítását és a személyzet koordinálását is te végezheted, ezzel segítve az üzlet gördülékeny működését, így az üzletvezetésében is nagyobb részt tudsz vállalni.

A manager képzéseket azoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb rálátást kapni a vendéglátás minden területére kiterjedő háttérmunkálatokra, szervezési feladatokra, a különböző részlegek elszámoltatására. Bővebben a manager képzésekről »

Kíváncsi vagy másnak hogy sikerült elindulni? Nézd meg a videót!

 

Tanuld meg a szakmát és keress vele milliókat

Fiatalként az egyik legnagyobb problémád a biztos megélhetés megteremtése. Ma mindez itthon sajnos nem megy könnyen. Egyre több fiatal érzi, hogy a munkát, amit végez nem szereti eléggé, vagy nem keres vele annyit, amivel meg lenne elégedve. Ha nem szeretnél erre a pályára kerülni, akkor van egy ötletünk!

Hogyan érhetsz el rövid időn belül sikereket és kereshetsz több pénzt?

A hajópincér szakmával, valamint 5 éves kitartó munkával kb. 20 millió Ft-ot tudsz gyűjteni. A hajón szinte minden pénzedet félreteheted, hiszen nincs kiadásod. A fizetésed 450.000-900.000 Ft lesz havonta, aminek 80-90%-át félre tudod tenni. Ez óriási dolog, ráadásul, ha 5 év múlva úgy döntesz, hogy mégis hazajössz, meg van az autód, a lakásod, és még akár bele is vághatsz valamibe!

Mi ezt már végig csináltuk, így valós tapasztalatainkat adjuk át Neked. Lépésről lépésre megtanulod a szakma alapjait és a szakmai nyelvet. A lehető legtöbb helyzetre és szituációra felkészítünk, amivel a hajós életed során találkozhatsz.

Hogyan lesz munkád a tanfolyam után?

Ne aggódj, nem kell egyedül munkát keresned külföldön. A tanfolyam sikeres elvégzése után minden esetben munkaajánlatot kapsz. Tanfolyamainkra 100%-os munkagaranciát vállalunk!

A tanfolyam elvégzése után nem maradsz magadra, hiszen sikeres vizsga után luxushajón helyezünk el. A legnagyobb hajótársaságokkal vagyunk szoros kapcsolatban, akik rendszeresen interjúztatják hallgatóinkat. Garantáljuk, hogy a Te önéletrajzod ki fog tűnni a többi közül, hiszen a sok-sok gyakorlásnak köszönhetően nem csak magabiztosan fogod tudni a szakmát, de már szakmai tapasztalattal is fogsz rendelkezni, hiszen nálunk a tanfolyam alatt élesben is kipróbálhatod magad partnereinknél.

És hogy miért fogod imádni a tanfolyamot és ami utána következik?

A szakmát olyan környezetben tanulhatod meg, mint, ami a munkahelyeden fog várni. Kis létszámú csoportban fogsz tanulni, hasonlóan jófej fiatalokkal, mint amilyen Te vagy.

De a legjobb csak akkor kezdődik, amikor elkezdesz dolgozni. Olyan helyekre juthatsz el, amiről eddig csak álmodtál. Mivel a hajó sok állomáson megáll, így te is megismerheted a világ legjobb helyeit!

Szeretnél Te is koktélt inni a Bahamákon? Jelentkezz MOST!

Mi mindent kapsz még?

1) Mixer tréninget, ahol megtanulod a koktélok elkészítését és felszolgálását

2) Barista tréninget, ahol elkészítheted a legnépszerűbb kávé italokat (espresso, cappuccino, latte,stb.)

3) Több részletfizetben való fizetés is megoldható.

4) Nem engedjük el a kezed a tanfolyam elvégzése után sem. Minden esetben munkaajánlatot kapsz, amivel azonnal munkába állhatsz.

5) Nemzetközileg elismert bizonyítvány, amivel bárhol vállalhatsz munkát.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

ÉLETHŰ OKTATÁSI
KÖRNYEZET

100%-OS
MUNKAGARANCIA

NEMZETKÖZI
BIZONYÍTVÁNY

TANFOLYAM INFORMÁCIÓK

  • Képzés díja: 230 000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2024. május 31.
  • Képzés óraszám: 110+32 tanóra
  • Képzés ütemezése: 4x 45 perc/alkalom (2 alkalom/hét)
  • Tanfolyam tematika: Itt olvashatod
JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Hajópincér + manager tanfolyam - ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz a tanfolymra 1 lépésben!

Válaszd ki a tanfolyam helyét és időpontját

Hajópincér + manager tanfolyam: 230 000 Ft

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46