Blog

Jól fizető bártender karrierről álmodsz? Vár a mixer tanfolyam Debrecenben!

Vonz az italok, koktélok világa? Szeretnél bármixerként sokat keresni, és megalapozni a jövődet akár itthon, akár külföldön?

Jelentkezz debreceni mixer tanfolyamunkra és tanulj néhány hét alatt új szakmát! Sőt, vizsga után még munkát is szerzünk Neked!

 

A felszolgáló feladatai. Milyen egy jó felszolgáló?

Mik a pincér feladatai? Milyen egy jó felszolgáló ismérvei? Olvasd el cikkünket és tudd meg!

Mojito koktél: két igazán üdítő mojito recept a koktélok kedvelőinek

A mojito koktél az egyik kedvenced, de úgy érzed, kicsit elvesztél a számtalan mojito recept között? Most megtudhatod, hogyan készül a klasszikus mojito, és egy fantasztikus gyümölcsös mojito recept is vár rád.

Hajónapló 8. rész - Milyen a Crew Bar?

A Crew Bárban minden ital nagyon-nagyon olcsó volt. Ez azt jelenti, hogy egy bármilyen 4 cl-es ital, legyen az egy Bacardi, Captain Morgan, Jack Daniels vagy bármi más, 1,5 dollárba került.

Hajónapló 7. rész - Az első út tapasztalatai

Ahogy elhagytuk a kikötőt (ami nem ment azért túl gyorsan, meg kell hagyni), egy szűk „csatornán” keresztülhaladtunk, a két oldalon hatalmas, 50-80 emeletes gyönyörű épületeket láttunk, majd a privát nyaralók következtek, amelyekhez természetesen egy-két yacht is tartozott

Hajónapló 6. rész - Indulásra készen

Folytatódik a kaland! Olvasd el a Hajónapló legújabb részét.

Egy pohár pezsgő

A világon előállított összes szénsavas bor mintegy negyede a karácsony és szilveszter közötti időszakban kerül eladásra, ami nem meglepő, ha arra a hagyományra gondolunk, hogy az újévet még annak a maroknyi absztinensnek is pezsgővel illik köszöntenie, akik egyébként egész évben még csak rá sem néznek szeszes italok palackjaira.

Pincérnek lenni végzettséggel vagy anélkül?

Sokszor hallani, hogy felszolgálónak lenni manapság nem nagy tudomány, hiszen már bárkit felvesznek végzettség nélkül ebbe a szakmába. Valóban így lenne?

Mixer tanfolyam kalandvágyból - Ráadásul még a fizetés is magas!

Karesz még 2010-ben járt a Hajópincér és a Best Mixer Iskolába, de azóta megváltozott az élete.

Nem csak azt csinálja, amit szeret, hanem jó fizetéssel rengeteg gyönyörű helyre is eljutott. Ezekről az élményekről mesél most Nekünk.

Szerelem egy luxushajó fedélzetén - INTERJÚ

Mi a közös Juditban, Milánban és a Hajópincér Iskolában? Hogyan találkozott 2 magyar fiatal egy óceánjáró fedélzetén?

Ha érdekel a sikersztorijuk, olvasd el interjúnkat!

OKJ Pincér tanfolyam, vagy pincér tanfolyam? Melyik éri meg jobban?

Sokszor teszik fel azt a kérdést egy-egy tanfolyamnál, hogy de ugye OKJ-s? Nézzük meg miért is fontos az, hogy egy képzés OKJ-s legyen.

Sommelier kisokos: minden, amit a borszakértőnek tudnia kell

Aki járt már elegáns étteremben vagy szállodában, esetleg részt vett borospince látogatáson, bokóstolón, minden bizonnyal találkozott már sommeliervel, azaz magyar nevén borszakértővel. Manapság már szinte minden színvonalas étterem  és szálloda is alkalmaz borszakértőt.

Milyen pincérnek lenni egy luxushajón? Interjú Viktorral egy végzett Hallgatónkkal

Interjú Viktorral, aki 2018 tavaszán jelentkezett a veszprémi Hajópincér Iskolába. A pincér képzés mellett, bármixer és német nyelvi tanfolyamokra esett a választása. Az alapképzések után felvételizett az egyik folyami hajós partnerünk tanulmányi programjára.

Sikeresen felvették, így augusztusban részt vett egy intenzív, szakmai- és nyelvi továbbképzésen. Sikeres vizsgája után pedig szeptember közepén már el is utazott Amszterdamba, ahol felszállt élete első hajójára.

Múlt és jelen: óceánjáró hajók fejlődése és történelme

Óceánjáró hajón utazni egészen egyedülálló, semmihez sem hasonlítható élmény. Rengeteg étterem és szórakozási lehetőség várja a nyaralókat, és jó hír, hogy számtalan úti cél közül választhatunk. Vannak, akik Alaszka vadregényes tájain kalandoznának, de olyanok is, akik inkább a mediterrán napsütésben adnák át magukat a gondtalan pihenés örömeinek. Szerencsére a modern szállodahajók a világ sok országának sok kikötőjét érintik.

11 érdekesség az óceánjáró hajókról, amit eddig nem tudtál

Mennyi étel fogy egy 7 napos út során? Mennyi pénzt lehet keresni, ha hajón dolgozol? Ezeket is megtudhatod a cikkünkből.

Miért jó döntés a HajóPincér Iskola?

Itt mindent megtudsz az oktatásról, a helyszínekről, a költségekről, a munkaközvetítésről!

Egyre népszerűbb a hajómixer szakma

Ismét nálunk forgatott Görög Zita és a Trendmánia. Ezúttal a hajómixerek mutatkoztak be és készítettek nekünk 3 fantasztikus koktélt.

Kattints és nézd meg a videónkat.

Mi a különbség a pincér és a hajópincér között?

A Trendmánia című műsorban a hajópincér szakmáról beszélgettünk. Kíváncsi vagy, hogy mi a különbség a pincér és a hajópincér szakma között? Kattints és nézd meg a videónkat.

10 tévhit, ami miatt eddig nem akartál hajópincér lenni

Lenyűgöz a tenger? Imádod a hajókat, és mindened az utazás? Bizony, sokak válaszolnának igennel ezekre a kérdésekre, és sokan vállalnának szívesen hajós munkát. A hajózás, a szállodahajók világa varázslatos élményekkel és titkokkal teli. Épp ezért érthető, hogy, akik még sosem jártak víz közelében, vagy sosem utaztak sem kisebb sem nagyobb hajón, kicsit tartanak az üdülőhajós munkáktól.

Hajónapló 5. rész - Rázódjunk bele a hajós életbe!

Folytatódjon a hajónaplónk új résszel! Kíváncsi vagy mit történt az első napokon?

Hajónapló 4. rész - Érkezés a hajóra. Milyen volt az első benyomás?

Kiderült, hogy Ramónával egy hajóra megyünk, a párja viszont egy másik hajóra volt kiírva, mert őt nem a bárba, hanem az étterembe vették fel...

Hajónapló 3. rész - Vajon sikerült kijutnom Miami-ba?

Egy nap megállt a kapunk előtt egy DHL-es autó. Megjött a szerződésem!!! Április 3-án Miamiban kellett lennem, a megadott szállodában, 4-én pedig a hajón! :)

Hajónapló 2. rész - Most kiderül, hogy felvettek-e a hajóra

Otthagytam az irodai munkámat, és elmentem dolgozni egy belvárosi étterembe pár hónapot, ahol pultos-felszolgáló voltam. Gondoltam, szerzek egy kis tapasztalatot, mielőtt bedobnak a mély vízbe – persze, nem szó szerint!

Hajónapló 1. rész - Hogyan kezdtem el hajózni?

Hogy miért vonzott a hajós munka? Nos, erre a kérdésre minden volt és leendő hajósnak van válasza.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46
welcome to our mks rolex day date mens 36mm 118135 0022 rose gold tone shop.positive tabulation is really https://www.patekphilippewatches.to/ job role specs.