Hajópincér
iskola

Hajópincér - Gyakori kérdések

1. Melyik városokban, és milyen címen találsz meg minket?

Kizárólag a hajópincér iskolának van minden városban saját irodája!
Nézd meg, hol találhatod az irodáinkat »

2. Milyen tanfolyamokra tudsz jelentkezni?

Nálunk megtalálhatod a legnépszerűbb vendéglátós képzéseket egy helyen! Fő tanfolyamok: a Hajópincér, Bármixer és Barista. Ezen szakmákra ráépülő képzéseket és továbbképzéseket itt találod: Tanfolyamok »

3. Hogyan tudsz jelentkezni?

Minden megyeszékhelyen saját irodákkal rendelkezünk, ezért a hétköznapok bármelyik irodánk nyitva áll előtted, 9 – 17.30-ig, így tudsz jelentkezni személyesen! Ha nem áll módodban bejönni hozzánk, ne aggódj, tudunk jelentkezési lapot küldeni, így online is be tudsz iratkozni.

4. Milyen időpontokban van az oktatás?

Nem határozzuk meg előre az időpontokat, hogy Te is tudj jelentkezni! Közösen megbeszéljük, mi lenne a megfelelő számodra! Egy alkalom 4x45 perc, a következő lehetőségek közül tudsz választani:

- délelőtt: 10-13 óráig
- délután: 13-16 óráig
- este: 17-20 óráig

5. A hét melyik napján van az oktatás?

Nem határozzuk meg előre a napokat, jelentkezz bátran, és mond meg, számodra mi lenne a megfelelő! Hétköznapokat tekintve a hét bármely napján lehet az oktatás, amit a csoporttal közösen beszéljük meg. Ha pl. a megbeszélt napok hétfő és szerda, akkor a képzés minden héten ezeken a napokon lesz.

6. Vannak-e hétvégi képzések?

Amennyiben a csoport szeretné a hétvégi oktatási napot, abban az esetben szombati napokon van rá lehetőség.

7. Hetente hány alkalommal van oktatás?

A képzés(ek) típusától függően hetente minimum 2 alkalommal van oktatás. Amennyiben továbbképzésről, illetve ingyenes képzésről van szó, abban az esetben heti 1 alkalom.

8. Milyen hosszú egy képzés?

A legrövidebb alap képzésünk 3 hét, a leghosszabb maximum 12 hét!

9. Mennyibe kerül a tanfolyam?

A képzéseink nem OKJ rendszerben zajlanak, ezért a képzések nem díjmentesek! A díjakat a tanfolyamok menüpontban találod, minden képzésnél külön-külön. Tanfolyamok »

10. Mit tartalmaz a tanfolyam díja?

A képzési díjak tartalmazza a tankönyveket, a felhasznált alapanyagokat és eszközöket, és néhány esetben ingyenes tréningeket, interjúra felkészítést,

11. Van-e lehetőség részletfizetésre?

A tanfolyam díjából 20.000 Ft-ot kell befizetni a beiratkozáskor, a fennmaradó összeget pedig akár négy részletben is tudod rendezni a tanfolyam végéig.

12. Van-e lehetőség gyorsított képzésre, és mennyibe kerül?

Bármelyik tanfolyamot lehet intenzíven választani, az ára attól nem változik semmit!

13. Van-e utazás térítés?

Mivel nem iskolarendszerű oktatásról van szó, hanem felnőttképzésről, ezért diákigazolványt, illetve útiköltség térítést nem tudsz igénybe venni. De van egy jó hírünk! Személyre szabott kedvezményt fogunk ajánlani neked!

14. Tudunk segíteni munkaközvetítésben?

Igen! A Hajópincér iskola ebben egyedülálló, hiszen ezen a területen jelenleg az egyetlen iskola vagyunk, aki munkaközvetítői engedéllyel is rendelkezik, és immár 12 éve segítjük a Hallgatóinkat a külföldi munkavállalásban. (Magán-Munkaközvetítői engedélyszám: 2600-2/2011-5100-778)

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok


https://www.high-endrolex.com/46