Hajópincér
iskola

9 tévhit, ami miatt eddig nem akartál Hajópincér lenni

1. Sokféle betegség és járvány terjed egy-egy hajóút során

Mint mindenhol a hajón is (nagyon ritkán) előfordul, hogy egy vírus sok utast megfertőz, de ez távolról sem gyakori.

2. Végig bezártságérzetem lesz

Szerencsére ez sem igaz. Egy luxushajó olyan, mint egy kisebb város; rengeteg üzlet, étterem, szórakozóhely, színház, de még mozi is van. A kabinok valóban nem túl nagyok, de az időd legkevesebb részét töltöd csak ott.

3. Tengeri beteg leszek

Nem vitatjuk: 0-24 órában a vizen leszel, de az egészen biztos, hogy a hajón töltött időd 90%-ban észre sem veszed, hogy az óceán kellős közepén vagy.

4. Hogyan fogok kijönni a társaimmal?

Lehet, hogy találkozni fogsz egy-két emberrel, aki nem lesz szimpatikus, de meg fogsz lepődni, hogy hány új - akár életre szóló - barátságot fogsz kötni a hajós életed során.

5. A hajózás nem biztonságos

Talán félsz, hogy újra megismétlődik a Costa Concordia balesete? Nos, erre semmi okod, hiszen hihetetlenül ritka a hajósbalesetek száma - igazából jóval ritkábbak, mint a repülőbalesetek. 2012-ben 475 repülőbaleset volt világszerte, több mint egymillió szárazföldi jármű baleset, és csupán egyetlen hajóbaleset (Costa Concordia).

Ha kipróbálnád magad Hajópincérként, és szeretnél 400.000 vagy 800.000 Ft-ot keresni havonta, akkor siess, mert hamarosan indul a Hajópincér tanfolyam.

6. Ha el is végzek egy tanfolyamot, nem biztos, hogy lesz állásom a hajón

Mi, a Hajópincér Iskolánál mindent megteszünk, hogy sikeres legyél. Megtanítjuk a szakmát, és a nyelvet, amivel el tudsz indulni. Ráadásul minden sikeres vizsga mellé állásajánlatot kínálunk.

7. A hajós élet drága, és nem fogok tudni spórolni

Nagyon jó hírünk van. Ha a hajón dolgozol, semmi, HALLOD? semmi költséged nincs. A hajótársaság biztosítja a szállásod és az étkezésedet is, plusz egy nagyon jó fizetést is ad a munkádért cserébe. Ha szeretnéd, akár a fizetésed 90%-át félre teheted minden egyes hónapban.

 

8. Nem fogom magam jól érezni

Ezt sem garantáljuk, hiszen a személyzet részére külön bárok, kölcsönzők és szórakozási lehetőségek vannak fenntartva. Jól felszerelt kabinokban fogsz lakni, és biztosítják az internetelérést is. Ha ennek ellenére mégsem éreznéd jól magad, egy-egy szerződés 3-4 hónapos, így ennek lejárta után bármikor hazajöhetsz.

9. Semmi időm nem marad a munka mellett

Napi 10-12 órát fogsz dolgozni, de ezt akár több részletben is végezheted, nem kell megállás nélkül robotolni. A hajó napközben a kikötőben áll, így szabadidődben felfedezheted az adott túristaparadicsomot, ahol épp kikötöttetek. Rengeteg élménnyel fogsz gazdagodni, ez nem kétséges.


Te is szeretnél hajón dolgozni, de nem tudod hol is kezdj neki, akkor segítünk Neked.

Jelentkezz tanfolyamunkra és 4 hónap múlva már Neked is lehet egy nagyon szuper életed.

Megnézem a tanfolyamokat

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok